Haberler

EMRE AROLAT "OKULDA BİR ÖĞLE YEMEĞİ"NDE...

09 Mayıs 2012 çarşamba günü, 1963, 1964, 1965, 1966 ve 1967 dönemi mezunları ve dönem arkadaşları ile tüm Galatasaraylıların davetli olduğu, Okulda Bir Öğle Yemeği toplantısının konuşmacı konuğu, 1982 mezunu Mimar Emre Arolat’tı.

Dev projelerin mimarı Emre Arolat, toplantıya katılanlara güncel projelerini ve mimari yaklaşımlarını aktarırken, Mektep’te okumanın kendisine kattığı en önemli özelliğin sürekli sorgulamak ve genelde muhalif durmak olduğunu belirtti. Emre Arolat’ın Mektep anılarını da paylaştığı keyifli sobetin ardından son sınıf yemekhanesinde hep birlikte yenen öğle yemeği ile toplantı sona erdi.

Mezuniyetinin 10. yılını doldurmuş tüm mezunlarımız ve dönem arkadaşlarını “Okulda Bir Öğle Yemeği” toplantılarında ağırlayabilmek amacıyla oluşturulan takvimde, yıllara göre bölünme yapılmakla beraber; tüm Galatasaraylıların arzu ettikleri tarihlerdeki toplantılara gelmelerinde hiçbir engel olmadığını hatırlatır,  toplantılara katılmak ve irtibat halinde bulunduğunuz  arkadaşlarınızı bilgilendirmek için göstereceğiniz çabaya  şimdiden teşekkür ederiz.



Bütün ümidim gençliktedir.

Mustafa Kemal Atatürk