Haberler

1996 DÖNEMİ 25. YIL MADALYA VE BERAT TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından ilk defa düzenlenen “25. Yıl Madalya-Berat Töreni”, 12 Aralık 2021 Pazar günü Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşti.

Renan Bilek’in sunduğu tören, Atatürk, silah arkadaşları ve vefat eden Galatasaraylılar için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törende, Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Murat Develioğlu’nun ardından, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber, Galatasaray Eğitim Vakfı 2. Başkanı Prof. Dr. Köksal Bayraktar ve 25. yıl dönemini temsilen Ali Pınar birer konuşma yaptılar.

Galatasaray Eğitim Vakfı 2. Başkanı Prof. Dr. Köksal Bayraktar, pandemi döneminde Vakıf tarafından yapılan faaliyetleri özetleyerek, Vakfın eğitim kurumlarımıza tüm olanakları ile destek verildiğini belirtti. Eğitim kurumlarına ve öğrencilere verilen desteklerin mezunların katkıları ile gerçekleştiğini, 1996 mezunlarının da mektepleri ile bağlantılarını koparmamalarını temenni etti.

Yeni bir geleneğin ilki olan tören, Galatasaray Eğitim Vakfı 2. Başkanı Prof. Dr. Köksal Bayraktar’ın, Başkan Yardımcıları Muharrem Yılmaz’ın ve Dr. Ayşe Fidan Baturalp’in, 25. Yılını kutlayan 1996 dönemine Madalya ve Beratlarını takdimlerinin ardından İnan Kıraç Konferans Salonu’nunda gerçekleşen kokteyl ile son buldu.

Pandemi önlemleri nedeniyle, sadece madalya alacak 1996 Döneminin davetli olduğu tören Galatasaray Eğitim Vakfı youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.



Gençlerin yetişmesine önem veriniz; çünkü bu yolda en küçük ihmal, ülkenin yapısını ve geleceğini yok eder.

Aristoteles