Haberler

PROF.DR. DURSUN BUĞRA, "OKULDA BİR ÖĞLE YEMEĞİ" NDE...

4 Nisan 2012 Çarşamba günü 1978, 1979, 1980, 1981, 1982 ile farklı dönemlerden mezunlarımızın ve özellikle konuk konuşmacımızı yalnız bırakmamak amacıyla gelen dönem arkadaşlarının, katılımıyla "Okulda Bir Öğle Yemeği" toplantılarının beşincisi yapıldı.

Yetmişdört değerli Galatasaraylının katılımıyla gerçekleşen toplantı, 1973 mezunu konuk konuşmacı Sayın Prof.Dr. Dursun Buğra’nın özenle hazırladığı ve tüm konukların -dönemi ne olursa olsun- fotoğraflardaki yüzler farklı olsa bile, mekan, davranış ve duygularında kendisini bularak, büyük bir keyifle izlediği “Benim Galatasaray’ım” sunumunun ardından, yenilen öğle yemeği ile sona erdi.

Mezuniyetinin 10. yılını doldurmuş tüm mezunlarımız ve dönem arkadaşlarını “Okulda Bir Öğle Yemeği” toplantılarında ağırlayabilmek amacıyla oluşturulan takvimde, yıllara göre bölünme yapılmakla beraber; tüm Galatasaraylıların arzu ettikleri tarihlerdeki toplantılara gelmelerinde hiçbir engel olmadığını hatırlatır, toplantılara katılmak ve irtibat halinde bulunduğunuz arkadaşlarınızı bilgilendirmek için göstereceğiniz çabaya şimdiden teşekkür ederiz.



Tarih yazmak, tarih yapmak kadar önemlidir. Yazan, yapana sadık kalmalıdır.

Mustafa Kemal Atatürk